Previous Entry Share Next Entry
En verden med datingsider
abelwade92

Hvordan virker et ukendt dating site, med den absurde hensigt at ødelægge datingsider, lancering med 250.000 medlem profiler på den første dag?

Du skrabe data fra datingsider.

Mindst, er det den tilgang af to provokatører, der lancerede Lovely-Faces.com denne uge, med profiler - navne, steder og fotos - skrabet fra offentligt tilgængelige datingsider-sider. Sitet kategoriserer dem intetanende frivillige i personlighedstyper, ved hjælp af en ansigtsgenkendelse algoritme, så du kan søge efter en person i dit generelle område, der er "easy going", "selvglad" eller "smug".

Eller du kan bare søge på folks rigtige navne.

Duoen bag sitet sige det er kunst, ikke handel .

I hvad der synes at være liberal-arts-grad-schoolese, Paolo Cirio, en medie kunstner, og Alessandro Ludovico, medier kritiker og chefredaktør for Neural magasin, forklare, hvorfor de lavede hjemmesiden .

"datingsider, et uendeligt køligt sted for så mange mennesker, bliver samtidig en guldgrube for identitetstyveri og dating - desværre uden brugerens kontrol," de to forklare. "Men det er selve arten af ​​datingsider og sociale medier generelt. Hvis vi begynder at lege med begreberne identitetstyveri og dating, bør vi være i stand til at afsløre, hvor skrøbelige en virtuel identitet givet til et proprietært platform kan være. "

Og duoen spekulere, hvis folk trækker hårdt nok på at generende tråd, vil datingsiders 50 milliarder dollar værdiansættelse optrævle.

datingsider, som man kunne forvente, er ikke fornøjet.

"Skrabning folks information overtræder vores vilkår," siger Barry Schnitt, datingsiders direktør for politiske kommunikation. "Vi har taget, og vil fortsætte med at tage, aggressiv retssag mod organisationer, der overtræder disse vilkår. Vi efterforsker denne hjemmeside og vil træffe passende foranstaltninger. "

datingsiders terms of service kræver dem, der ønsker at indsamle data fra dens sider for at ansøge om tilladelse , som Cirio og Ludovic ikke gøre, når de trak ned offentligt tilgængelige profiler med information om en million datingsider-brugere. (De er ikke de første til at skrabe en million datingsider-profiler .)

Cirio og Ludovic siger, at de vil tage ned en brugers profil, hvis en person spørger og sitet ikke har nogen indikation de rent faktisk forsøger at gøre nogen penge. I stedet er det en del af en serie af prank sites, de to første, der tager sigte på Google og Amazon, har til formål at få folk til at tænke mere over data i en alder af internettet kolosser.

Desuden er det en smule sjov høring datingsider klager over skrabning af personlige data, der er halv-offentlige.

Mark Zuckerberg, facebook grundlægger, gjorde hans navn på Harvard i 2003 ved at skrabe navne og fotos af kolleger klassekammerater fra skole-servere til at brødføde et system kaldet Facemash. Med de billeder, skabte Zuckerberg et kontroversielt system, der udstenede en co-ed over for en anden, ved at tillade andre at stemme på, hvilken en var bedre ud.

Så selv om datingsiders forventede juridiske nasty gram gør sin v


You are viewing abelwade92